Video- en fotoservice

Als u wat organiseert of iets te vieren heeft dan wilt u dat dit vastgelegd wordt. Zo kunt u er later nog eens van genieten of kunt u een impressie geven aan mensen die er op die dag niet bij konden zijn. Bij Le Patapouf bieden we daarom professionele video- en fotoservice. De cameraman of fotograaf kan de bruiloft, workshop of het jubileum op de gevoelige plaat vastleggen, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Bij de video- en fotoservice van Le Patapouf kunt u rekenen op:

  • Professionele apparatuur
  • Flexibele invulling
  • Mogelijkheid tot All-inclusive arrangement
Partycentrum Le Patapouf Gouda

Flexibel en professioneel

De invulling van de video- en fotoservice bij Le Patapouf is zeer flexibel. Dit betekent dat u ervoor kunt kiezen om alleen fotografie toe te passen, of juist alleen videografie. Bovendien is het mogelijk om de dienst alleen af te nemen op specifieke delen van de bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan de opening van het congres of juist bij het huwelijksfeest aan het einde van uw trouwdag. Bovendien kunt u de video- en fotoservice opnemen in het arrangement dat u voor ogen had voor de festiviteiten bij Le Patapouf.

Een echte meerwaarde

Dankzij de professionele apparatuur en de ervaring van de video- of fotograaf, is de video- en fotoservice een echte meerwaarde voor uw feest of evenement. De foto’s en video’s kunnen haarscherp gemonteerd worden tot een mooie samenvatting van de dag. Waar foto’s zich goed lenen om details vast te leggen, maakt een mooie video het mogelijk om de sfeer van de dag vast te leggen. Zo kunt u later nog regelmatig terugkijken op de geslaagde workshop of het gezellige jubileum waar al uw vrienden en familie bij aanwezig was!

Trouwlocatie Gouda