Bedrijfsfeest

Le Patapouf biedt de perfecte basis voor een gezellig en onvergetelijk bedrijfsfeest. Het ruime partycentrum heeft een gezellige uitstraling, goede catering en de mogelijkheid om tot wel 300 gasten een geweldige avond te bezorgen. We denken mee over de invulling van uw bedrijfsfeest en de aankleding van de locatie. Verder kunt u van ons onder andere het volgende verwachten:

  • 60 eigen parkeerplaatsen
  • Goede bereikbaarheid vanaf de snelweg en met het OV
  • Uitgebreide catering mogelijkheden
  • Aantrekkelijke maatwerk All-In arrangementen
  • Persoonlijke benadering
  • Wij weten hoe je een feest maakt en viert!
  • Eigen catering is niet toegestaan.

 

Bedrijfsfeest Le Patapouf Gouda

Van gezellige bedrijfsborrel tot themafeest

Le Patapouf heeft in de achterliggende jaren haar sporen verdiend als multifunctioneel partycentrum. Voor u betekent dit dat Le Patapouf een perfecte locatie is voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest in Gouda. Of u nu een locatie zoekt voor een gezellige bedrijfsborrel voor uw werknemers en leveranciers of juist een uitbundig themafeest wilt organiseren tot in de late uurtjes.

Eigen catering is niet toegestaan.

Voor een succesvol bedrijfsfeest is een goede catering onmisbaar. Bij Le Patapouf bieden we daarom verschillende mogelijkheden voor de catering. Zo kunt u een BBQ met kolen en verse producten organiseren voorafgaand aan het bedrijfsfeest of genieten van een uitgebreid diner of buffet In overleg is vrijwel alles mogelijk als het gaat om de catering. Dit geldt ook voor de muziek en verlichting. U kunt gebruik maken van ons lichtplan, sterrendoek  muziekinstallatie en kunt onze huis DJ of eigen  DJ of band boeken.

Grote en kleine bedrijfsfeesten organiseren in Gouda

De multifunctionaliteit van Le Patapouf zorgt er voor dat het Partycentrum een passende locatie is voor zowel kleine als grote bedrijfsfeesten. Met 4 bars en 4 zalen kunt u voor verschillende groepen een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om uw bedrijfsfeest of personeelsfeest in Gouda te vieren bij Le Patapouf? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag persoonlijk verder. Met één vast contactpersoon in de aanloop naar het bedrijfsfeest toe weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is en alle gasten met een voldaan gevoel naar huis zullen gaan.

Eigen catering is niet toegestaan.

 

Feestlocatie Le Patapouf Gouda

Recensie: Beste Hans en Sandra,

Dank jullie wel voor de geweldige ontvangst en jullie enorme flexibiliteit!
Wij en onze gasten hebben het enorm leuk en gezellig gevonden.
Hartelijke groet, Margriet en Annette van In Handen