Trouwlocatie Gouda

Partycentrum Le Patapouf in Gouda heeft zich in de achterliggende jaren bewezen als een gezellige en intieme trouwlocatie in Gouda om uw bruiloft te vieren. De trouwlocatie ligt aan de rand van het centrum van Gouda en is daarmee goed bereikbaar voor gasten die met eigen vervoer komen en voor gasten die met het openbaar vervoer de bruiloft bezoeken. En hebben wij 60 eigen parkeerplaatsen. Gratis parkeren dus.  Daarnaast biedt Le Patapouf een persoonlijke benadering zodat u kunt verwachten dat alles klopt op uw huwelijksdag. Op die manier kunt u met volle teugen van uw bruiloft genieten.

Eigen catering is niet toegestaan.

 

 

Nogmaals ontzettend bedankt voor alle goede service, dit heeft er mede voor gezorgd dat wij echt een bruisend topfeest hebben gehad! Voor toekomstige feestjes zullen we zeker aan jullie denken! 🙂

Groetjes, Naomi & Kevin

Mogelijkheden

De mogelijkheden bij Le Patapouf als trouwlocatie in Gouda zijn uitgebreid. Een greep hieruit is als volgt:

  • Aantrekkelijke maatwerk All-Inn Arrangementen
  • Persoonlijke benadering met één vast contactpersoon
  • Officiële trouwlocatie
  • Van binnenkomst tot afscheid; Wij zijn er voor u en uw gasten
  • U kunt bij ons tot 300 gasten ontvangen
  • Wij hebben eigen geluidssyteem per zaal, dans vloer en podium
  • Eigen catering is niet toegestaan.

Officiële trouwlocatie Gouda

Le Patapouf is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u op uw bruiloft genieten van een uitgebreide catering, gezellige aankleding en goede service. Bovendien kunt u er bij Le Patapouf voor kiezen om alles onder één dak onder te brengen. Le Patapouf is door de gemeente Gouda namelijk ook erkend als officiële trouwlocatie. Zo kunt u de voltrekking van het huwelijk plaats laten vinden op dezelfde plek als waar u de receptie en het bruiloftsfeest viert. Dit geeft veel rust voor u en uw gasten.

De aankleding van Le Patapouf is warm en praktisch. Bovendien kunt u de aankleding van Le Patapouf de dag van uw bruiloft helemaal eigen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van feestelijke aankleding zoals ballonnen of zelfs een persoonlijk canvasdoek aan de gevel. Verder kunt u eventueel door een gespecialiseerde partij de zaaldecoratie helemaal op maat laten maken.

Persoonlijke benadering

Uw huwelijksdag staat al maanden omcirkeld in uw agenda. Dit is de dag waarop alles moet kloppen. Het is daarom fijn dat u aan de hand genomen wordt als het gaat om de aankleding, sfeer en het eten en drinken op de huwelijksdag. Bij Le Patapouf bieden we u deze persoonlijke benadering. Met uw persoonlijke contactpersoon zult u in de aanloop naar de bruiloft regelmatig contact hebben over de inrichting van de trouwlocatie in Gouda, de hapjes en de drankjes en alle andere onderdelen van de bruiloft. Zo wordt er niets aan het toeval over gelaten en kunt u zorgeloos genieten van elkaar en van uw gasten.

Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken voor uw trouwlocatie bij Le Patapouf.

Le Patapouf Trouwlocatie Gouda