Bijeenkomsten

De zalen van Le Patapouf zijn zeer geschikt voor het organiseren van verschillende bijeenkomsten. Dankzij apparatuur als climate-control en professionele muziekinstallaties, kunt u verschillende bijeenkomsten organiseren. Ook is er in elke zaal daglicht. Van grote tot kleine en van zakelijke bijeenkomsten tot workshops voor vrijwilligers. Een greep uit de bijeenkomsten waar u bij Le Patapouf voor terecht kunt:

Vergaderingen

Le Patapouf biedt verschillende arrangementen voor vergaderingen. Dankzij de goede bereikbaarheid en de mogelijkheid tot gratis parkeren, is Le Patapouf een goede vergaderlocatie in het midden van de Randstad. Lees meer over vergaderen bij Le Patapouf in Gouda. Lees meer over vergaderen in Gouda.

Workshops, lezingen en congressen

Dankzij de flexibiliteit die het gebouw en de medewerkers te bieden hebben, is Le Patapouf zeer geschikt voor het organiseren van workshops, lezingen, seminars en congressen. Voor zowel workshops waar het publiek actief bezig is, als voor een lezing waarbij de bezoekers vooral luisteren zijn er uitgebreide mogelijkheden. Lees meer over het organiseren van workshops, lezingen en congressen bij Le Patapouf in Gouda.

Condoleances

Wanneer er een dierbare overlijdt is het waardevol als vrienden en kennissen hun medeleven kunnen betuigen op een rustige locatie waar respectvol met de familie en overledene wordt omgegaan. Le Patapouf denkt graag met u mee over de invulling van een condoleance. Lees meer over condoleances.

 

Vergaderlocatie Gouda Le Patapouf