DJ- en band service

Le Patapouf biedt verschillende mogelijkheden voor feesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten en jubilea. Bij de invulling van dit soort feesten kan het aantrekkelijk zijn om de muziek te laten verzorgen door een ervaren DJ of live band. Le Patapouf biedt de mogelijkheid om een DJ of band in te huren bij het feest dat u organiseert. Van de DJ en band kunt u onder andere het volgende verwachten:

  • Professionele apparatuur
  • DJ of band stemt muziekkeuze af op het publiek
  • DJ heeft een ruime keuze uit muziek van verschillende stijlen
  • Wij weten u bands te adviseren naar uw muzieksmaak

Partycentrum Le Patapouf Gouda

Afgestemd op uw wensen

Met een ervaren DJ of band kunt u de licht- en muziekkeuze op uw feest helemaal naar wens invullen. U kunt de DJ in de aanloop naar het feest informeren over de gewenste muziek en het volume van de muziek. Uiteraard kunt u van de DJ verwachten dat hij zelf de sfeer kan lezen en op basis hiervan zijn muziekkeuze zal baseren. Maar dit zal wel altijd gebeuren binnen de grenzen die u heeft gesteld. Op die manier kunt u het feest helemaal afstemmen op de wensen die u heeft. De DJ helpt u ook graag verder bij de beste inrichting van de zaal met betrekking tot een eventuele dansvloer of een deel waar mensen gezellig met elkaar kunnen praten.

Als u de sfeer van het feest graag wilt laten verzorgen door een band, dan bent u uiteraard vrij om uw eigen band te verzorgen. We kunnen u echter ook adviseren over verschillende bands die passen bij de muzieksmaak die u heeft.

Arrangementen met DJ’s en bands

Bij Le Patapouf helpen we u graag verder met duidelijke arrangement. In deze arrangementen weet u van tevoren al waar u aan toe bent. Zo heeft u achteraf geen verrassingen met betrekking tot de prijs. Dit geldt ook voor de DJ- en band service van Le Patapouf. Samen met de zaalhuur en de catering kunnen we u een duidelijke indicatie geven van de kosten van de DJ en/of band zijn voor uw feest. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. We helpen u graag verder!

Feestlocatie Le Patapouf Gouda