Verjaardag jubileum

Een verjaardag viert u graag met vrienden en familie. Soms is het niet praktisch om deze groep te ontvangen in uw eigen huis. Bovendien is het fijn als u de zorg om eten en drinken uit handen kunt geven en u dus kunt genieten van de gezelligheid en de verjaardag. Bij Le Patapouf kunt u uw verjaardag jubileum vieren op de manier zoals u dit in gedachten had. Van een gezellige middag met vrienden en familie tot een groot feest inclusief lunch of BBQ. Le Patapouf biedt u onder andere:

  • All-in arrangementen
  • Gratis parkeren
  • Goede bereikbaarheid
  • Verschillende zalen voor groepen van verschillende grootte
  • Eigen catering is niet toegestaan.
Jubileum vieren bij Le Patapouf Gouda

Mogelijkheden

De flexibiliteit van Le Patapouf en haar medewerkers is erg groot. Dit houdt in dat er in overleg heel veel mogelijk is. Van een een verjaardagsfeest met drankjes arrangement tot een jubileum waarbij u alles uit handen geeft. Zo kunt u uw verjaardag jubileum invullen op de manier waarop u dit zelf voor ogen heeft. Daarnaast zijn alle zalen voorzien van climate control, een Wi-Fi verbinding en een geluidsinstallatie met microfoon. Bovendien is het mogelijk om foto’s te laten maken door een ervaren fotograaf met professionele apparatuur.

Bij Le Patapouf werken we vaak met een compleet arrangement. Dit arrangement kan in overleg worden samengesteld. Hierin nemen we uw wensen mee en onze ervaring. Zo kunt u kiezen voor een All-inclusive arrangement waarin u precies weet wat uw verjaardag jubileum gaat kosten.

Eigen catering is niet toegestaan.

 

 

Vrijblijvend contact

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor een verjaardag jubileum, neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of kom bij ons langs om de sfeer van Le Patapouf te proeven. We leggen u graag in de watten en met onze ‘Ja-cultuur’ kunnen we uw verjaardagsjubileum tot een onvergetelijk feest maken, waar u nog lange tijd van na kunt genieten!

Zaalverhuur Gouda Le Patapouf