Party en Zalencentrum Le Patapouf Gouda

Lunch en brunch

Bij Le Patapouf kunt u zowel zakelijk als privé genieten van onze lunch en brunch mogelijkheden. Zo kunt u tijdens een vergadering een verzorgde lunch bestellen of na afloop van een doopfeest genieten van een heerlijke brunch. Bij mooi weer kunnen we de lunch eventueel buiten serveren in de afgesloten tuin.

Beste familie Eikenaar,

Wij laten u hierbij weten, dat wij en onze familie bijzonder genoten hebben van de brunch. Iedereen was vol lof over zowel de brunch, de service, de verzorging als de over de locatie.

All inclusive mogelijkheden

Bij Le Patapouf kunt u de lunch of brunch los organiseren of juist in combinatie met een andere bijeenkomst die u wilt houden in Le Patapouf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vergadering, bruiloft of verjaardag. Bij iedere gelegenheid is het mogelijk om te kiezen voor een All inclusive arrangement. Hierbij heeft u een vaste prijs; van binnenkomst tot afscheid is alles verzorgd voor een prijs die van tevoren afgesproken is. Het arrangement kan in samenspraak met u samengesteld worden zodat het helemaal naar uw zin bereid wordt.

Vergaderen bij Le Patapouf Gouda