Doopfeest en Communie

De doop is een van de eerste mijlpalen in een (meestal) jong leven. Het vieren van de doop is dan ook een bijzonder feest voor familie en vrienden. Bij Le Patapouf kunt u dit doopfeest vieren met alle genodigden. Le Patapouf is goed bereikbaar vanaf verschillende kerkgebouwen in Gouda en na de kerkdienst kunnen de genodigden de ouders en de dopeling persoonlijk geluk en zegen toewensen. Bovendien beschikt Le Patapouf over eigen parkeerplaatsen zodat alle genodigde dichtbij (en gratis) kunnen parkeren.

Eigen catering is niet toegestaan.

 

Zaalverhuur Le Patapouf Gouda

Feestlocatie Le Patapouf Gouda

Knus en praktisch

Een doopfeest is een intiem feest. Vaak zijn er onder de genodigden veel gezinnen met kinderen. Dit betekent dat het fijn is als deze kinderen genoeg ruimte hebben om te spelen. Bij Le Patapouf heeft u de mogelijkheid om verschillende zalen te boeken of een wat grotere zaal te boeken waarin u ruimte reserveert voor de jonge gasten. Op die manier kunnen de kinderen ravotten terwijl de ouders rustig van gedachte kunnen wisselen. Wanneer het weer het toelaat kunt u er zelfs voor kiezen om het doopfeest te houden in onze afgesloten buitentuin.

Eigen catering is niet toegestaan.

 

Eten en drinken bij een doopfeest

Le Patapouf biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot de catering. Zo kunt u er voor kiezen om zelf taart mee te nemen naar het doopfeest in Gouda, maar kunt het ook door ons laten verzorgen met banket van bakkerij Herfst uit Gouda. Verder kunt u er voor kiezen om na afloop van de kerkdienst te genieten van een lunch, brunch of buffet. Dit kan met name fijn zijn voor de gasten die nog een lange terugreis voor de boeg hebben.

Eigen catering is niet toegestaan.

Ook geschikt voor communie

Wanneer de kinderen wat ouder zijn, wordt er in sommige kerken ook de eerste communie gevierd. Na maanden van voorbereiden mogen de kinderen voor het eerst meedoen aan de eucharisatie in de kerk. Bij Le Patapouf kunt u deze heugelijke dag ook vieren met alle vrienden en familie. Net als bij een doopfeest zijn de mogelijkheden dan ook zeer uitgebreid. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, we helpen u graag verder.

 

Partycentrum Le Patapouf Gouda