High tea

Een high tea bij Le Patapouf is een feest voor jong en oud. De lekkernijen worden vers voor u bereid door bakkerij Herfst uit Gouda. De hapjes worden feestelijk geserveerd op verschillende etagères en de gastheer of gastvrouw zorgt voor de koffie en thee. Dankzij de verschillende zalen bij Le Patapouf zijn er mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen. Bij mooi weer kunt u zelfs genieten van een high tea in onze afgesloten buitentuin.

High Tea Le Patapouf Gouda
Le Patapouf Gouda High Tea

All inclusive arrangementen

Bij Le Patapouf is het mogelijk om een all inclusive high tea te organiseren. Van binnenkomst tot afscheid krijgt u alles voor een afgesproken prijs en heeft u geen verrassingen achteraf. Bovendien kunt u dan ook gebruik maken van alle gemakken die Le Patapouf te bieden heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Gratis parkeerplaatsen
  • Climate control
  • Beamer, scherm en microfoon voor eventuele presentaties

Net de rekening voldaan en wilde je nog even vertellen dat ik  veel complimentjes van collega’s en vooral oud-leerlingen kreeg over de Afternoon Tea. En tja die complimentjes zijn natuurlijk voor jou en je personeel!!

Het was allemaal heerlijk, zowel het hartige als het zoete gedeelte! Mijn man genoot van de citroencake en gewoon van alles! De sandwiches voor mij waren ook heerlijk en ook een paar van de zoetigheden geprobeerd en iedereen was helemaal tevreden!!