Buffet en diner bij Le Patapouf

Le Patapouf is befaamd om de heerlijke beenham en de Oud-Hollandse stamppot. Maar hier blijft het aanbod niet bij beperkt bij een buffet of diner. We koken alle windstreken en geheel op maat. Op die manier kunt u met uw gasten genieten van een geheel verzorgd diner of buffet. Dit alles kunnen we bieden in een aantrekkelijk All inclusive arrangement en al vanaf 25 gasten.

Partycentrum Le Patapouf Gouda Walking Dinner

Buffet, diner en walking dinner op maat

Wanneer u wilt dineren bij Le Patapouf dan heeft u inspraak in de samenstelling van het buffet of dinermenu.

Zo kunt u bij een buffet kiezen voor onze befaamde beenham, maar ook voor een koud buffet of een arrangement met vooral vis. Of wat denkt u van een van de stampotten of juist een Italiaans buffet?

Ook kunt u kiezen voor de beleving van een walking diner. Waarbij wij zo om het half uur, u en uw gasten langs gaan met de heerlijke kleine gerechtjes en een ieder na zo 6 gangen goed voorzien is. Walking Dinner biedt u en uw gasten de mogelijkheid om doorlopend van gesprek partner te wisselen en maakt dat wij u allen kunnen verwennen met heel verschillende gerechten en smaken. Perfect geschikt voor familie jubilea, maar ook voor bijeenkomsten van meer zakelijke aard, bijvoorbeeld na een vergadering.

Hierbij maakt het niet uit hoe laat de klok slaat; wanneer gewenst verzorgen we om 15:00 uur een 4 gangen menu voor de gasten. Dankzij de All inclusive formule weet u bovendien van tevoren wat u kunt verwachten met betrekking tot de prijs. Vanaf het moment dat u gratis uw auto parkeert totdat u vertrekt.