Workshops, congressen en lezingen

Dankzij de multifunctionele inrichting van de verschillende zalen is Le Patapouf een geschikte locatie om workshops, congressen of lezingen te organiseren voor bedrijven, verenigingen en stichtingen. De inrichting van de verschillende zalen kan op uw wensen worden aangepast. Op die manier kunt u de zaal geschikt maken voor een workshop waarbij de deelnemers actief bezig zijn, maar kunt u de zaal ook inrichten voor een lezing waarbij de deelnemers zitten. Als organisator van een congres, lezing of workshop kunt u bij Le Patapouf in Gouda rekenen op:

  • Gastvrijheid
  • Goede bereikbaarheid
  • Locatie die geschikt is voor 8 tot 250 personen
  • Gratis parkeren voor de gasten
  • Ook zeer geschikt als vergaderlocatie Gouda

Vergaderlocatie Zaalverhuur Le Patapouf Gouda

Arrangementen

Tijdens de workshop, seminar of lezing kunnen we het eten en drinken voor uw gasten verzorgen. Hierbij kunt u denken aan een koffie of thee met gebak, maar ook aan een uitgebreide catering met lunch of diner. Voorafgaand aan het congres of aan de lezing kunt u hierin een keuze maken. Omdat het bij Le Patapouf mogelijk is om te werken met All-in arrangementen, weet u vooraf al wat de totale omvang van de kosten zal zijn. Deze arrangementen kunnen vooraf in overleg worden samengesteld. Zo kunt u een goed verzorgd congres organiseren in Gouda, zonder verrassingen achteraf!

Gastvrij en behulpzaam

Het organiseren van een seminar, congres of lezing heeft vaak vrij veel voeten in de aarde. Dankzij de ervaring van de medewerkers van Le Patapouf kunt u er op rekenen dat u er bij de organisatie van het evenement niet alleen voor staat. Zo zullen uw gastheer of gastvrouw u helpen om uw wensen in kaart te brengen. Deze wensen kunnen vervolgens vorm worden gegeven in de zalen van Le Patapouf.  Zo kunt u ervoor kiezen om één zaal te huren, of juist meerdere zalen te huren en deze op verschillende manieren in te richten. We zijn er van overtuigd dat we met uw enthousiasme en onze ervaring, een geslaagde workshop of lezing te organiseren!

Partycentrum en Zalencentrum Le Patapouf Gouda