Barbecue

Le Patapouf staat bekend om de vele mogelijkheden die er zijn voor feesten en catering. Eén van deze mogelijkheden is een complete barbecue op maat. Tot 200 gasten kunnen dan genieten van een uitgebreide barbecue met vers vlees, vis, vegatrische en groenten. Alles is als maatwerk samen te stellen. U kunt de barbecue los boeken of combineren met een bedrijfsfeest, verjaardag, huwelijksfeest of jubileum.

Wat hebben we genoten!
De locatie was ons op het lijf geschreven en het was een feest om nooit meer te vergeten!
Heel erg bedankt voor de goede service, de perfecte bediening en de heerlijke barbecue en hapjes!
Groetjes Thijs en Daniëlle

Barbecue op maat

Bij het organiseren van de barbecue kunt u rekenen op één vast contactpersoon. In het overleg kunt u bepalen welk vlees er gebraden moet worden en welke bijgerechten u graag geserveerd wilt hebben. De producten die gebruikt worden voor de BBQ zijn altijd vers. Verder wordt er gebruik gemaakt van kolen in plaats van gas en kunnen de gasten dus genieten van een barbecue met hoge kwaliteit. Bovendien staan onze koks achter de barbecue en verzorgen onze medewerkers de drankjes. Op die manier kunt ook u genieten van de feestelijkheden.

De barbecue vindt plaats in onze afgesloten buitentuin. Mocht het onverhoopt toch regenen dan zullen we tenten plaatsen. Eventueel kunt u ook één of meerdere zalen extra boeken bij Le Patapouf. Dit kan bijvoorbeeld aantrekkelijk zijn wanneer u na afloop van de barbecue nog wilt feesten tot in de late uurtjes.