Trouwjubileum

Wanneer u 12,5, 25, 30, 40, 60 of zelf 65 jaar getrouwd bent, dan wilt u dit graag delen en vieren met de mensen die dichtbij u staan. In Gouda kunt u een dergelijk  trouwjubileum vieren bij Le Patapouf. Dankzij de veelzijdigheid van het partycentrum in Gouda kunt u het jubileum op iedere denkbare manier vieren. Van een kleine bijeenkomst tot een spetterend feest inclusief diner of BBQ. In een notendop biedt Le Patapouf:

  • Een verzorgde feestlocatie die naar eigen wens ingevuld kan worden
  • Goede bereikbaarheid
  • Gratis parkeerplaatsen voor de gasten
  • Plek tot 300 personen
  • Eigen catering is niet toegestaan.

 

 

Partycentrum Gouda Le Patapouf

Veel mogelijkheden

Le Patapouf heeft verschillende zalen en een uitgebreid terras. De ruimtes zijn stuk voor stuk voorzien van de belangrijkste gemakken om een trouwjubileum te vieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan climate control, Wi-Fi verbinding, geluidsinstallatie en microfoon. Dit alles kunt u all-inclusive boeken zodat u geen verrassingen achteraf heeft. Dit geldt ook voor de catering die u voor ogen heeft bij het trouwfeest. Zo kunnen we uw gasten een heerlijk diner voorschotelen of een BBQ organiseren tot ongeveer 200 gasten. Verder zijn er verschillende hapjes beschikbaar; van borrelhapjes tot luxe versnaperingen.

Eigen catering is niet toegestaan.

 

De invulling bepalen

De invulling  van het trouwjubileum bij Le Patapouf in Gouda kunt u zelf bepalen. Binnen de invulling denken we graag vrijblijvend met u mee, maar u kunt er ook voor kiezen om het geheel naar eigen wens in te vullen. Alles kan bij Le Patapouf. We verwennen u graag en hebben een ‘Ja-cultuur’. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor uw trouwjubileum in Gouda te bespreken. Als officiële trouwlocatie in Gouda kunt u overigens ook uw huwelijk vieren bij Le Patapouf.