Condoleances

Afscheid nemen van een dierbare is als nabestaande een emotioneel proces. Condoleren kan op veel manieren bijdragen aan dit proces. Bij Le Patapouf zijn we ons er van bewust dat de invulling van een condoleance zeer persoonlijk is. Daarom denken we graag met u mee  bij de invulling van de condoleance bijeenkomst en dit maakt dat we zeer flexibel zijn in het vervullen van de wensen van de overledene en de nabestaanden.

 

Zaalverhuur Le Patapouf Gouda

Party Centrum Gouda Le Patapouf

Persoonlijke benadering

Bij Le Patapouf hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Bij een condoleance betekent dit dat u één vast aanspreekpunt heeft. Deze persoon zal u de tijd en ruimte geven om de wensen kenbaar te maken en zal zich daarna inzetten om alles uit te voeren. Voor u zijn de dagen na het overlijden immers al moeilijk en druk genoeg. Eventueel kunnen we uw wensen ook bespreken met de begrafenisondernemer die u in de arm heeft genomen.

Wanneer u het fijn vindt om de afscheidsdienst op dezelfde locatie te houden als de condoleance bijeenkomst, dan is dit bij Le Patapouf ook mogelijk. Vanaf Le Patapouf kan er vervolgens vertrokken worden naar de begraafplaats of het crematorium. Wanneer de afscheidsdienst ergens anders plaatsvindt, dan kunt u de condoleance ook voorafgaand aan de dienst houden of na afloop van de dienst houden in Le Patapouf.

Praktische invulling

Le Patapouf is gevestigd op een goed bereikbare plek in Gouda. Bovendien kunnen de gasten gratis parkeren op het eigen terrein van Le Patapouf. Op die manier kunnen ook mensen die slecht ter been zijn gemakkelijk de condoleance bijwonen en hun medeleven betuigen. Verder beschikt Le Patapouf over verschillende zalen die onafhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Op die manier kunt u zich met het gezelschap afsluiten van eventuele andere bijeenkomsten in het gebouw. We garanderen hierin uiterste discretie. Verder zijn er verschillende invullingen mogelijk met betrekking tot de catering. Zo kunt u de gasten een kopje koffie aanbieden, maar kunt u de dierbaren die dichtbij staan ook een lunch, diner en buffet aanbieden.

Samengevat kunt u bij een condoleance bij Le Patapouf in Gouda rekenen op:

  • Goede bereikbaarheid voor gasten uit Gouda en gasten van veraf
  • Gratis parkeerplaatsen
  • Persoonlijke sfeer en een persoonlijke aanpak
  • Uiterste discretie
  • Verschillende mogelijkheden met betrekking tot de catering
  • Eigen catering is niet toegestaan.

Beste meneer en mevrouw Eikenaar.

Hartelijk dank voor de wijze waarop de condoleance bijeenkomst voor onze vader om maandag j.l. is verlopen. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop afspraken zijn gemaakt en u de bijeenkomst voor ons heeft verzorgd.

Met vriendelijke groet, Anoniem (i.v.m. privacy)

Anoniem

Dank voor de professionele en persoonlijke service.  Ik kijk mede dank zij jullie terug op een mooie middag.

Hartelijke groet, (Anoniem i.v.m. privacy)

Anoniem