Dé vergader locatie van Gouda!

Le Patapouf is een multifunctionele vergaderlocatie waar u in een inspirerende omgeving kunt vergaderen, lezingen kunt geven en professionele workshops kunt organiseren. De vergaderlocatie is centraal gelegen in Gouda en goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Ook parkeert u gratis. Le Patapouf is van alle gemakken voorzien en bieden we u verschillende vergaderarrangementen zodat u goed verzorgd ongestoord kunt vergaderen.


Vergaderlocatie Zaalverhuur Le Patapouf Gouda

Over de locatie:

Le Patapouf is een uitstekende vergaderlocatie. Met meer dan 60 eigen parkeerplaatsen is er bovendien voldoende ruimte voor uw werknemers, zakenpartners en andere relaties. De vergaderlocatie in Gouda is voorzien van verschillende faciliteiten, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Betrouwbare WiFi-verbinding
  • Beamers
  • Geluidsinstallatie
  • Comfortabele en ruime zaal
  • Flip-overs
  • Uitgebreide catering mogelijkheden
  • Maatwerk All-In Arrangementen

Met behulp van deze faciliteiten kunt u een verzorgde vergadering, lezing of congres organiseren op onze fijne vergaderlocatie in Gouda.

 

Geschikt voor grote en kleine groepen

Vergaderlocatie Le Patapouf in Gouda is geschikt voor vergaderingen van 8 Tot 120 personen. Ook voor kleine groepen kunt u dus terecht bij Le Patapouf en genieten van een verzorgde vergaderlocatie inclusief catering.

Hoe werkt het:

Bij Le Patapouf bieden we een persoonlijke aanpak. Binnen de verschillende vergader arrangementen is er voldoende ruimte om uw bijeenkomst eigen te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van een maatwerk all inclusive arrangement. Op die manier kunt u met uw relaties vergaderen in een sfeervolle omgeving die voorzien is van alle gemakken. En weet u waar u aan toe bent.

Tijdens de vergadering, lezing of workshop die u organiseert staat bij ons gastvrijheid centraal.  Daardoor uw gasten zich welkom bij Le Patapouf en kunt u in alle rust vergaderen in Gouda.

Deze bedrijven waren u voor!

Vrijblijvend contact over vergaderen in Gouda

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vergaderlocatie Le Patapouf? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden om te  vergaderen in Gouda te bespreken. Om uw vergaderlocatie naar uw wensen in te richten en u de mogelijkheden te bieden die u nodig heeft voor de vergaderlocatie, helpen we u graag persoonlijk verder.

We helpen u graag verder om uw vergadering te organiseren op een inspirerende locatie in Gouda. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 0182 – 51 32 13.

Party Centrum Gouda Le Patapouf