Le Patapouf is een goed bereikbaar Zalen- & Partycentrum in Gouda. De zalen van Le Patapouf zijn multifunctioneel, wat het perfect geschikt maakt voor zowel grote- als kleine groepen met verschillende bestemmingen en wensen. Denk bijvoorbeeld aan feesten zoals huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten en jubilea of juist aan bijeenkomsten zoals vergaderingen of condoleances. Le Patapouf denkt graag met u mee over de invulling van uw bijeenkomst of feest, hierbij maken we graag een maatwerk arrangement voor u, waarbij u precies weet waar u aan toe bent; All-Inclusive vanaf het moment dat u uw auto parkeert totdat u de deur weer sluit.

Gastvrij en persoonlijk

Met doorgewinterde horecaondernemers Hans en Sandra aan het roer, wordt er niets aan het toeval overgelaten. Aan de hand van persoonlijk contact wordt het feest of de bijeenkomst van tevoren al uitgebreid doorgenomen. Op basis van uw wensen denken Hans en Sandra mee in de mogelijkheden. Naast het professionele en persoonlijke gastheerschap is Le Patapouf goed bereikbaar vanaf het station en vanaf de snelweg. Op die manier kunnen alle gasten de vergaderlocatie of trouwlocatie goed bereiken. Bovendien kunnen de gasten die met de auto komen gratis parkeren op de ruime parkeerplaats naast Zalen- & Partycentrum Le Patapouf.

Partycentrum en Zalencentrum Le Patapouf Gouda

De zalen

Le Patapouf beschikt over vier zalen en een binnentuin. Deze binnentuin kan gebruikt worden bij feesten in het voorjaar en de zomer en heeft een rustieke uitstraling. De andere zalen van Le Patapouf hebben stuk voor stuk veel daglicht waardoor iedere zaal een natuurlijk en rustig gevoel opwekt. Afhankelijk van het aantal gasten dat u heeft kunt u kiezen voor een zaal met een capaciteit van 35 gasten tot een capaciteit van 250 gasten. Bovendien zijn de zalen van elkaar afgescheiden. Dit betekent dat u geen last heeft van eventuele andere bijeenkomsten bij Le Patapouf.