Feestlocatie Le Patapouf Gouda

Feestlocatie

Le Patapouf biedt met haar zalen mogelijkheden om veel verschillende soorten feesten te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

De zalen zijn multifunctioneel en daarmee perfect geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Bovendien zijn de zalen voorzien van de belangrijkste apparatuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan climate-control en een professionele muziekinstallatie. En is er in elke zaal ook daglicht.

Huwelijksfeesten

Een feestelijke gelegenheid als een bruiloft wordt vaak afgesloten met een feest voor vrienden, familie en andere bekenden. Bij Le Patapouf kunt u een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren op een goed bereikbare trouwlocatie in Gouda.

Bedrijfsfeesten

Bij Le Patapouf kunt u een totaal verzorgd bedrijfsfeest organiseren voor uw personeel en hun partners. Met goede catering en eventueel een ervaren DJ, kunt u een onvergetelijke avond organiseren voor alle medewerkers. Lees meer over bedrijfsfeesten bij Le Patapouf in Gouda.

Jubilea en verjaardagen

Huwelijksjubilea en verjaardagen worden vaak gevierd met de meest dierbare mensen die om u heen staan. Bij Le Patapouf kunt u hier een passende invulling aan geven met behulp van de verschillende zalen. Voor zowel grote groepen als voor kleine groepen is er plek om uw verjaardag of jubileum te vieren op een goed bereikbare plek in Gouda En met eigen parkeerterreinLees meer over verjaardagsfeesten of jubilea bij Le Patapouf.

Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie inzet, enthousiasme en gastvrijheid….mede dankzij jullie is deze dag onvergetelijk geworden voor ons !!!!
Ook een dikke pluim voor jullie personeel, de manier waarop zij met de gasten om gingen….geweldig gewoon…maak je niet veel mee !!!!!
Jullie mogen onwijs trots zijn op je zelf en deze club mensen !! En de ballonnen…wat zag de trouwlocatie er geweldig leuk uit….ook hiervoor BEDANKT !!!!

Wij gaan ons opmaken voor onze huwelijksreis….we zien jullie hopelijk snel weer !!

Mr en Mrs Harry & Ellen Rijnders
Het was een feest met veel zon en gezelligheid om nooit te vergeten. Alle gasten waren unaniem in hun oordeel:
Geweldig, prima verzorgd en uitstekend genoten van een heerlijk buffet in een sfeervolle ambiance..
Tjerk en Rietje