Feestlocatie Le Patapouf Gouda

Feestlocatie

Le Patapouf biedt met haar zalen mogelijkheden om veel verschillende soorten feesten te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

De zalen zijn multifunctioneel en daarmee perfect geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Bovendien zijn de zalen voorzien van de belangrijkste apparatuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan climate-control en een professionele muziekinstallatie. En is er in elke zaal ook daglicht.

Eigen catering is niet toegestaan.

Huwelijksfeesten

Een feestelijke gelegenheid als een bruiloft wordt vaak afgesloten met een feest voor vrienden, familie en andere bekenden. Bij Le Patapouf kunt u een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren op een goed bereikbare trouwlocatie in Gouda.

Bedrijfsfeesten

Bij Le Patapouf kunt u een totaal verzorgd bedrijfsfeest organiseren voor uw personeel en hun partners. Met goede catering en eventueel een ervaren DJ, kunt u een onvergetelijke avond organiseren voor alle medewerkers. Lees meer over bedrijfsfeesten bij Le Patapouf in Gouda.

Jubilea en verjaardagen

Huwelijksjubilea en verjaardagen worden vaak gevierd met de meest dierbare mensen die om u heen staan. Bij Le Patapouf kunt u hier een passende invulling aan geven met behulp van de verschillende zalen. Voor zowel grote groepen als voor kleine groepen is er plek om uw verjaardag of jubileum te vieren op een goed bereikbare plek in Gouda En met eigen parkeerterreinLees meer over verjaardagsfeesten of jubilea bij Le Patapouf.

 

Team van la Patapouf , Wij hebben in maart vlak voor de lockdown een heerlijke middag/avond gehad i.v.m. 65 jarig feest van mijn man. bediening was super gastvrij en er was veel mogelijk. Buffet was geweldig en hier heeft iedereen het nu nog over. Dus nogmaals heel hartelijk dank aan het gehele team

Annemarie

Gastvrijheid en professionaliteit gaan goed samen bij Le Patapouf!

André

Het feest van onze bruiloft hier gevierd met bbq. Onwijs te vrede over de kwaliteit van het eten de bediening eigenlijk alles!

Brenda en Tom