Jubileum vieren

Een jubileum mag gevierd worden! Bij Le Patapouf kunt u dit uitgebreid of knus doen samen met de mensen die dichtbij u staan. Of het nu gaat om trouwjubileum, verjaardagsjubileum, een afscheid bij bedrijf of vereniging of juist om een dienstverband dat een mijlpaal heeft bereikt; bij Le Patapouf kunt u het op eigen wijze vieren. Bij het vieren van uw jubileum bij Le Patapouf in Gouda bieden we u onder andere:

  • Maatwerk All-Inclusive Arrangementen
  • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein (60 parkeerplaatsen)
  • Goede bereikbaarheid voor gasten met auto en reizigers vanuit het OV
  • Verschillende zalen en bars met uitgebreide catering
  • Persoonlijke benadering en actieve houding in de organisatie

 

 

Partycentrum Gouda Le Patapouf
Feestlocatie Le Patapouf in Gouda

Van alle gemakken voorzien

Le Patapouf staat bekend als multifunctioneel partycentrum in Gouda. Dit houdt onder andere in dat de zalen van alle gemakken zijn voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een goede muziekinstallatie en een veelzijdig lichtplan. Verder zijn de zalen ook geschikt voor gasten die minder goed ter been zijn.
Bovendien kunnen we zorgen voor een uitgebreide lunch, diner of buffet. Dit alles uit eigen keuken. Zelfs een goed verzorgde BBQ is mogelijk in de afgesloten binnentuin van Le Patapouf.

Dankzij de vier verschillende zalen die allen hun eigen bar hebben, is het mogelijk om voor zowel grote als kleine groepen een jubileum te vieren. Zo kunt u een uitbundig jubileum vieren met veel gasten en doorgaan tot in de late uurtjes, of kunt u er juist voor kiezen om het jubileum intiem te houden met een klein groepje gasten die dichtbij de jubilaris staan.

 

Persoonlijk contact

Bij Le Patapouf vinden we het belangrijk dat u regelmatig persoonlijk contact heeft in de aanloop naar het jubileum. Daarom krijgt u één vast aanspreekpunt waarmee u van gedachten wisselt en uw wensen aan duidelijk maakt. Op die manier kan alles in goede banen worden geleid en kan het jubileum op gepaste wijze gevierd worden.

Wilt u meer weten over het vieren van een jubileum in Gouda? Neem vrijblijvend contact op met Hans en Sandra van Le Patapouf. We helpen u graag verder.

Le Patapouf feestlocatie Le Patapouf